eşya depolamaevden eve nakliyat

Tuńczyk z orzechami i żurawiną

Składniki:

  • Puszka tuńczyka w kawałkach
  • 3 łyżki suszonej żurawiny
  • 150g ryżu
  • Pół szklanki posiekanych orzechów włoskich
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 3 łyżki majonezu
  • Sól i pieprz

Przygotowanie:

Odsączonego tuńczyka rozdrobnić na mniejsze kawałki. Ugotowany ryż wystudzić. Żurawinę zalać wrzątkiem na 2-3 minuty i odsączyć na sicie. Tak przygotowane składniki połączyć w salaterce, rx dodać posiekane orzechy i natkę pietruszki. Wymieszać z majonezem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wstawić do lodówki na godzinę aby smaki się przegryzły.

Smacznego!

Pozostaw odpowiedź

ZAPRZYJAŹNIONE SERWISY:

logo pillsrank logo suplementy onlineintymnosclogo spirulinasjsj13

Przeczytaj poprzedni wpis:
twa
Domowe sposoby oczyszczania twarzy

Krzątając się po kuchni i własnym domu, nie zdajemy sobie sprawy jakie dobro nas otacza. Większość z nas, chcąc wykonać...

komosa
Komosa ryżowa – ryż peruwiański, quinoa

Komosa ryżowa quinoa pochodzi z Ameryki Południowej. Była głównym pokarmem Inków. Ameryka Południowa uprawia ją od 5 tysięcy lat. Dzięki...

Zamknij